Asså när jag började fundera på att skaffa en till hund var jag mest nervös över det här med uppfostran. Mycket just för Charlie är som han är. Men med han har man alltid kunnat skylla på att det är min första hund. Känner lite mer press över att det ska bli bra nu. Sen tänkte jag och många sa att jag kan inte få en lika "svår" valp som Charlie. Han är liksom höjden och det kan bara bli lättare. Men nu kan jag bara säga: fan heller...Den här jävla lilla valpjävlen är ta mig fan ännu värre! 
14 veckor gammal och är redan så envis och tjurskallig. Säger man till honom något som han inte riktigt har samma åsikt om får man bara ett morr som svar och han sätter sig orubblig. Charlie framstår som en riktigt väluppfostrad liten ängel i jämförelse! Detta kommer inte bli lätt.....Men envisast vinner och jag är glad att han bara väger 6kg! ;)
OCH självklart är han samtidigt hur charmig som helst. Väldigt följsam och lättlärd. Till och med ganska gosig om han får tid över till att vara still i två sekunder. Tror han kommer ha nytta av sin envis-och tjurskallighet i skogen när han blir stor. :)